21. jun. 2017
Af Karina Didriksen

Jesper Vollmer og Annette Heick gik glip af sønnernes sidste skoledag: Vi fik tårer i øjnene

Jesper Vollmer, Annette Heick og sønnerne.
Jesper Vollmer, Annette Heick og sønnerne.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Jesper Vollmer og Annette Heick havde så travlt under Folkemødet på Bornholm, at de ikke kunne være med til at fejre drengenes sidste skoledag inden sommerferien.

Jesper Vollmer og Annette Heick har måttet undvære deres to sønner, 13-årige Eliot og otteårige Storm, mens de knoklede med deres virksomhed Rå under Folkemødet på Bornholm.

Det betød, at parret for første gang ikke kunne deltage i skoleafslutningen på børnenes skole i Sverige – og det gjorde dem kede af dem.

- Annette og jeg fik helt tårer i øjnene i dag, fordi Hilda sendte os en film hjemmefra fra børnenes sidste skoledag, fortalte Jesper Vollmer til BILLED-BLADET under Folkemødet og fortsatte:

- På skolen har de en svensk tradition, hvor eleverne står i solen og synger for forældrene, og det er altså ikke så fedt at misse det.

Mormor og morfar hjalp til

Nu hvor Jesper Vollmer og Annette Heick ikke selv kunne være på skolen, så sendte de i stedet drengenes bedsteforældre, Keld og Hilda Heick.

- Ja, så det var mormor og morfar, som tog den tjans i stedet for, sagde Jesper Vollmer og tilføjede:

- Men sådan er det jo, når vi har travlt på Bornholm, og så må vi holde en dejlig, lang sommerferie med drengene i stedet for.

I BILLED-BLADET nr. 25, der udkommer torsdag den 22. juni, kan du læse en stor reportage fra Folkemødet på Bornholm med kendte danskere som Paprika Steen, Lillian Gjerulf-Kretz, Rasmus Tantholdt, Hans Pilgaard og Jes Dorph-Petersen.

Læs mere om: