Lørdag, 14. maj 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Joakim Ingversen fra Den store juniorbagedyst: Sådan begyndte hans tv-karriere

Joakim Ingversen
Joakim Ingversen
Foto: Hanne Juul
Joakim Ingversen er en populær vært på DR, men det er lidt af et tilfælde, at han endte som skærmtrold.

Joakim Ingversen er en særdeles populær tv-vært, og for tiden kan man opleve ham i ”Den store juniorbagedyst” hver lørdag på DR1.

Den 34-årige tv-vært har også stået i spidsen for programmer som ”Alle mod en” og ”Hvem var det nu vi var” samt en række børneprogrammer, men det er lidt af et tilfælde, at han endte i netop den rolle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Begyndte bag kameraet

For inden Joakim Ingversen blev et kendt ansigt, var han en habil windsurfer, ligesom han også brugte meget tid på freesyle-skiløb i sin ungdom.

Men der skulle også tjenes penge, og i 2009 fik han derfor job som runner på ”Go’ Morgen Danmark”. Det var Joakim Ingversens første job inden for tv-branchen.

Siden kom han også foran kameraet på TV 2, da han fik rollen som bæver i lørdagsunderholdningsprogrammet ”Bingo Banko”. I 2011 hoppede han ud af kostumet og blev i stedet vært på samme program sammen med Anders Stjernholm.

Som ung dyrkede Joakim Ingversen meget kitesurfing. Billedet her er fra 2011. 
Foto: Martin Høien

Tv med hustruen

Karrieren tog hurtigt fart, og Joakim Ingversen har lavet masser af fjernsyn for både børn og voksne siden da. I 2012 deltog han desuden i ”Vild med dans”, som han vandt sammen med Claudia Rex.

For tiden kan man dog også se lidt til Joakim Ingversen på TV 2 – den konkurrerende kanal – for han og hustruen Sofie Linde har kastet sig ud i et kæmpe renoveringsprojekt, som man kan følge hver onsdag i ”Linde på Langeland”.

De to tv-værter blev gift i 2017, og sammen har de døtrene Trine og Søs.

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden