17. dec. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Johannes Lassen: Jeg er klar til barsel

Johannes Lassen til pressemødet på "Gidseltagningen 2".  
Johannes Lassen til pressemødet på "Gidseltagningen 2".
Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Johannes Lassen er klar til barsel. Han blev far til Leo August blot 14 dage før optagelserne på ”Gidseltagningen 2” begyndte.

- Vi skal bare slappe af og holde lang juleferie. Vi skal bare kigge hinanden i øjnene, og ellers bare have en slukket telefon, fortæller Johannes Lassen, som netop er færdig med at optage ”Gidseltagningen 2”.

Johannes blev far til Leo August blot 14 dage før optagelserne til ”Gidseltagningen 2” begyndte i sensommeren, og nu kan han se frem til at komme ordentligt på barsel i januar.

Venner og andet familie på standby

Johannes har haft en kalender fyldt med optagelser og en nyfødt.

Derfor har der ikke været tid til særlig meget andet.

- Mit andet familie og mine venner har været på standby. Enten har jeg været ude at filme, ellers har jeg været hjemme hos min kæreste og min lille søn, lyder det glad fra skuespilleren, som understreger, at han har haft et forstående bagland.

Det vildeste at blive far

Johannes Lassen strålede af lykke til pressemødet på ”Gidseltagningen 2”. Og det kan man sagtens forstå. For med et kommende bryllup i 2019 med kæresten Miriam, og en sød nyfødt er lykken gjort.

Johannes var heller ikke i tvivl om, hvad der var det største øjeblik i 2018.

- Der er ikke noget som kan sammenlignes med at blive far. Det er uden sammenligning det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Det er livsbekræftende, siger han med et smil op til begge ører.

Læs mere om: