Josefine Høgh ønsker dronningen tillykke: Margrethe ser fantastisk ud!

De kendte ønsker dronningen tillykke med de 80 år:

DR-Sportens stjerne Josefine Høgh glæder sig til at fejre dronningens fødselsdag sammen med hele Danmark. Her ønsker Josefine Margrethe tillykke med 80-års dagen.

Hele Danmark skal fejre dronning Margrethes 80-års fødselsdag, og en af de glade danskere, de skal give den gas på den store dag den 16. april er DR-Sportens supervært Josefine Høgh.

Her ønsker Josefine dronningen tillykke med fødselsdagen.

Josefine Høgh synes dronningen er sej

- Stort tillykke Deres Majestæt, dronning Margrethe! Jeg vil sige, at det er et vildt øjeblik, 80 år, det er fantastisk, og jeg synes du er den sejeste kvinde i Danmark overhovedet fuldstændig. Jeg har så mange sindssyg seje kolleger og så mange kvinder, jeg ser op til, men jeg må lige sige – dig helt specifikt – jeg er meget, meget imponeret af dig og meget inspireret af dig, og jeg håber du har den dejligste, dejligste dag og jeg sender al mulig god energi herfra. Jeg ser meget op til dig, lyder det fra Josefine, der skal fejre dronningen med fest og flag.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

God energi fra Josefine

- Jeg skal fejre dronningen, og jeg håber, der vil være flag i hele landet. Jeg ved, at de selvfølgelig er på busserne, som de altid er. Men jeg lover, at jeg sender al den gode energi, jeg kan. Det gør jeg som regel til kongehuset, for jeg synes, der er noget meget, meget fint ved det, siger Josefine, som elsker dronningens særlige look.

Ser fantastisk ud

- Hun ser helt fantastisk ud. Det er jo så en helt anden ting. Hun ser fuldstændig fantastisk ud. Jeg vil gerne være 80 år og se sådan ud.

Foto: BILLED-BLADET

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden