Kæmpe hyldest til Lene Beier: Hun betyder alt

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Søren Jul Lamberth
Ved Reality Awards onsdag aften blev Lene Beier hædret med æresprisen.

Onsdag aften bliver årets Reality Awards afviklet, og her uddeles der priser til de bedste tv-programmer og tv-personligheder.

Men ud på aftenen var der også en overraskelse i vente, for årets ærespris skulle også uddeles.

Lene Beier blev hædret

Det var Kirsten og Jørgen, som fandt hinanden i ”Landmand søger kærlighed” for nogle år siden, der havde fået fornøjelsen af at uddele prisen, som gik til Lene Beier.

I adskillige sæsoner har hun været vært på de elskede programmer ”Landmand søger kærlighed” og ”Hjem til gården”.

Lene er helt utrolig

Og onsdag aften blev hun altså hædret med en pris for sin store indsats som tv-vært. Hun modtog en stor klapsalve fra publikum, særligt fra de mange medvirkende i tidligere sæsoner af "Landmand søger kærlighed", som var med til årets Reality Awards. 

- Man er tryg i hendes selskab, for man føler, man kan betro sig til hende. Det er en god egenskab at have, fortæller Jørgen om prisvinderen Lene Beier.

Også hans kæreste Kirsten satte ord på den enorme betydning, som Lene Beier har for deltagere i ”Landmand søger kærlighed”.

- Hun betød det hele. Simpelthen. Det var helt utroligt. Den måde hun var på og snakkede med os… Hvis der opstod problemer, var hun klar til at snakke med os, siger Kirsten om den populære tv-vært. 

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kirsten og Jørgen
Foto: Søren Jul Lamberth

Kirsten og Jørgen

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden