Torsdag, 19. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Kaspar og Lambang vakte opsigt på den røde løber - deres budskab vil overraske de fleste

Lambang og Kasper
Lambang og Kasper
Foto: Søren Jul Lamberth
Kaspar og Lambang, som er kendt fra "Sommerdrømme" på TV 2, viste deres flotte maver frem til Reality Awards - og det var meget bevidst.

Der er garanti for spektakulære outfits, når Reality Awards hvert år løber af stablen, og i år var ingen undtagelse.

Prisshowet blev afholdt onsdag aften, og blandt de mange gæster var tv-personligheder fra diverse programmer.

Viste farkroppen frem

På den røde løber kunne man møde blandt andre Kaspar og Lambang, der blev kendt, da de for knap to år siden vandt ”Sommerdrømme” på TV 2.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De lyste op i henholdsvis pink og skinnende grøn jakke, og inden under havde de hver sin korte t-shirt på, som gav kig til maven. Smilene var store hos parret, men der var en alvorlig baggrund for deres opsigtsvækkende festtøj.

- Vi har været gennem en svær periode de sidste mange måneder. Først mig der gik ned med stress og så Lambang, der her i begyndelsen af året har været meget åben omkring sin spiseforstyrrelse. Vi er blevet enige om, at vi skal fejre dem, vi er. Vi skal fejre alt det, vi er, og hvad er mere reality end farkroppen? Nu har vi taget mavebluser på for at vise, at to fædre med to små børn også skal have lov at vise maven frem, sagde Kaspar på den røde løber.

- Det føles rigtig godt. Vi er i gang med at lære at elske os selv, supplerede Lambang, der gennem mange år har kæmpet med bulimi og overspisning (BED), og som først for nylig har åbnet op omkring sine problemer.

- Man kan nemt komme til at vise perfektheden frem, og det er rart for os også at vise det skrøbelige og de rigtig hårde ting frem og være hele os i det, forklarede Kaspar, der sammen med Lambang ligeledes understregede, at de har to små børn, som de gerne vil være nogle gode forbilleder for.  

Lambang og Kaspar viste deres maver frem på den røde løber. 
Foto: Søren Jul Lamberth

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden