Torsdag, 14. oktober 2021 - af Liz Rørsig

Kaya Brüel har jubilæum: Fejrer det med Morgensang-kollega

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kaya Brüel fejrer 30 års jubilæum i år. BILLED-BLADET har været på besøg hos den succesfulde sanger, som fortæller om sit liv fuld af musik og kærlighed.

Kaya Brüel har stor succes som sanger, skuespiller og sangskriver.

Hun fejrer i år 30 års jubilæum med et nyt album, ”Sange vi synger”, med musikvennen Ole Kibsgaard med en udvalgt musikalsk buket af sange fra DR1’s ”Morgensang med Kaya og Ole”. 

 

- ”Morgensang”-programmerne står for mig som noget af det allerstørste, jeg har lavet, siger Kaya Brüel til BILLED-BLADET. 

En stor glæde

- Der var en fantastisk glæde ved at lave det sammen med holdet, hvor det hele fungerede så fint og kærligt – og ja-agtigt. Vi følte, vi havde en mission, og vi elskede alt ved det, siger Kaya Brüel.

Kaya Brüel var bare 19 år, da hun i 1991 udgav sit første album, “Kaya”. Det var produceret af Jens Rugsted og blev hyldet med en guldplade med over 85.000 solgte eksemplarer. 

Se videoen øverst og læs det store interview med Kaya Brüel om livet fyldt med musik og kærlighed og se de dejlige fotos hjemme hos musikstjernen i BILLED-BLADET nr. 41, der er på torsdag den 14. oktober 2021. 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden