22. aug. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Klaus Bondam gør overraskende comeback som skuespiller

Klaus Bondam 
Klaus Bondam
Foto: Søren Svendsen
Klaus Bondam vender tilbage på de skrå brædder i den politiske forestilling ’Død over eliten’ på Odense Teater.

Det er 15 år siden at Direktøren i Cyklistforbundet, Klaus Bondam, sidst havde fødderne solidt plantet midt i rampelyset på scenen.

Men nu kan direktøren snart se frem til at gøre et comeback med den politiske forestilling ’Død over eliten’ på Odense Teater.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med det jeg kommer af. Jeg synes, at det er er et stort privilegie, at jeg kan gå tilbage til noget i mit liv, som jeg har arbejdet så intenst med, fortæller den 54-årige Klaus Bondam, som blandt andet har medvirket i ”Langt fra Las Vegas” og ”Festen” tidligere i sin karriere.

Klaus Bondam har god mavefornemmelse

Som tidligere borgmester i København og som nuværende Direktør i Cyklistforbundet har Klaus Bondam haft travlt de seneste 15 år med andet end netop skuespillet.

Dog kunne han ikke takke nej til rollen som politiker i ’Død over eliten’:

– Jeg havde ikke så mange overvejelser. Hvis noget føles godt i maven, så er jeg næsten altid den, som går med. Jeg er et meget impulsivt menneske, siger Klaus med et bredt smil.

Derudover påpeger han, at hans 10 års erfaring som politiker, netop er utrolig nyttig, når det er den rolle han skal spille på scenen.

'Død over eliten' bliver fremfør på den store scene på Odense Teater. Den scene har Klaus debut på d. 1. februar.

Læs mere om: