Kongelig blomsterkunstner giver tips til juledekoration

Se også:

Det er blevet weekend og tid til at lave nogle juleforberedelser. Måske mangler man inspiration til en smuk værtindegave eller juledekoration til sig selv - så se med her, hvor Kongelig Hofleverandør, Bjarne Als viser tricks til at lave en perfekt juledekoration - og viser hemmeligheden bag en smuk bundet sløjfe.

Hvis weekenden skal bruges til en tur i skoven, så er det også her, man kan finde ting til sine juledekorationer. Det er her, man kan samle smukke grene, kogler, blade, bær, bark og mos, alt sammen brugbart til en smuk juledekoration ifølge Kongelig Hofleverandør Bjarne Als fra Bering House of Flowers.

Man kan også sagtens samle rigeligt, så det kan tørre og bruges næste år, men med et lys, gran, grene og lidt guldspray og et bånd er hyggen hjemme.

Ifølge Bjarne Als er det vigtigt at samle nogle ting og gøre dem parate, inden man går i gang. Vigtigst er "elefant"-tråd som sættes i lyset og leret, så det nemt kan udskiftes, når det brænder ned, og så vil små tynde stykker med ståltråd også hjælpe til et godt resultat. Ståltråden bruges til at binde om det nederste af f.eks kogler, så de kan stikkes i leret, ligesom det kan bindes om bær og blade for at holde det fast i dekorationen.

Se med i videoen over artiklen, hvor Bjarne Als giver sit bud på en hurtig og nem juledekoration, som alle kan lave. Ikke mindst afslører han, hvordan man binder en smuk sløjfe. Det sker ved at bruge forskellige typer og størrelser af bånd, og gør man dét, kan det - næsten - ikke slå fejl.

 
Rigtig god fornøjelse med videoen, som vi håber kan inspirere til lidt mere julehygge.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden