6. mar. 2019
Af Christinna Braun

Læs Stéphanie Surrugues søde ord om Luke Perry

Stéphanie Surrugue  og Luke Perry
Stéphanie Surrugue og Luke Perry.
Foto: Hanne Juul og MEGA
Stéphanie Surrugue var en af mange, der var håbløst forelsket i Luke Perrys karakter Dylan fra TV-serien ”Beverly Hills 90210”. Det beskriver hun i et opslag på Instagram.

Det kom som et chok, da nyheden om, at den amerikanske skuespiller Luke Perry var død af et slagtilfælde i en alder af blot 52 år. Luke Perry spillede rollen som den charmerende og rå Dylan i 1990’er-serien ”Beverly Hills 90210”, og han fortryllede pigehjerter på stribe.

Selv om TV-serien ”Beverly Hills 90210” fandt sted i USA, blev mange danske pigehjerter også tryllebundet af karakteren Dylan. Blandt andre blev journalisten Stéphanie Surrugue fanget af Dylans intense blik og hæse stemme.

Stéphanie elskede Dylan

Efter Luke Perrys død lagde Stéphanie Surrugue et billede op på Instagram af hjerteknuseren fra hans tid i ”Beverly Hills 90210”.

I opslaget skriver Stéphanie Surrugue, hvordan hun, nok ligesom mange andre teenagepiger, var håbløst forelsket i Luke Perrys karakter, Dylan.

"Dylan, du vidste det ikke, men der var en gymnasiepige i 2670 Greve, der elskede dig højere end både Brenda og Kelly gjorde. RIP, Luke Perry" skriver Stéphanie Surrugue i opslaget på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

Læs mere om: