Fredag, 10. maj 2019 — af af

Lasse Rimmer og kæresten: Sådan mødte vi hinanden

Lasse Rimmer med kæresten Line. 
Lasse Rimmer med kæresten Line.
Foto: Thomas Laursen
Lasse Rimmer er lige nu aktuel med showet ”Færre end 3”, der berører hans forhold med kæresten Line. Læs her hvordan parret mødte hinanden.

47-årige Lasse Rimmer er lige nu aktuel med showet ”Færre end 3”.

Showets rammefortælling er forholdet til kæresten Line, 26, som er hjertetransplanteret. I et interview med TV 2 Echo fortæller parret, hvordan de mødte hinanden.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Bliv vild med ham

- Lasse lavede noget TV. Og jeg var inde at se optagelserne, og så blev jeg lidt vild med ham. Og så opsøgte jeg ham på Facebook, og lod som om, at jeg skulle lave et meget vigtigt interview til uni, fortæller Line og Lasse fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Og det faldt jeg for. Altså jeg faldt ikke for dig, jeg faldt for den løgn, at der var et vigtigt interview til universitet.

Line er en "menneskemagnet"

Lasse Rimmer har tidligere fortalt BILLED-BLADET, at ham og kæresten Line er forskellige på visse punkter. Han ser sig selv som et grundlæggende introvert menneske, der egentlig godt kan trives med ikke at se andre mennesker i flere dage. Line har det dog stik modsat.

- Da vi mødte hinanden var mit kælenavn til hende ”menneskemagneten”. Det er, som om – lige meget, hvor hun er, - så får hun nye venner.

Udover at kunne opleve Lasse Rimmer i sit nye show ”Færre end 3”, toner han også frem på skærmen i bedste sendetid på TV 2 fredag aften. For han sidder nemlig klar i værtsstolen i ”Stormester”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden