Mandag, 6. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen har fejret stor mærkedag

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev
Janni Pedersen og Lasse Sjørslev
Foto: Søren Jul Lamberth
Tv-makkerparret skålede forleden aften, da de markerede, at det er 10 år siden, de blev sat sammen på TV 2 News.

Janni og Lasse, som de af mange blot bliver kaldt, blev hurtigt et hit, da de blev sat sammen på TV 2 News i sin tid, og nu kan de to journalister med efternavnene Sjørslev og Pedersen fejre, at det er 10 år siden, de blev tv-makkere.

- Vi fejrede det med et glas crémant i går efter sending, fortalte Janni Pedersen, da hun lørdag aften var med til TVPRISEN, hvor årets bedste produktioner blev hyldet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lasse Sjørslev, 49, og Janni Pedersen, 54, har de seneste år lavet ”Go’ Aften Live” sammen, og han havde ingen ide om, at det nu er 10 år siden, de blev smedet sammen.

Janni Pedersen til gengæld blev mindet om det, fordi hun forleden på sin telefon fik en påmindelse om, at det er 10 år siden, hun var på Cuba med sin datter.

- Jeg kan huske, jeg lå på en strand på Cuba, og så ringede min daværende chef til mig og sagde, at jeg skulle komme hjem og være vært med Lasse Sjørslev. Det er den eneste grund til, at jeg kan huske, det er 10 år siden, fortalte Janni Pedersen.

- Udover at der er kommet rigtig sjovt fjernsyn ud af det, er der også kommet et rigtig fint venskab ud af det, og det sætter jeg rigtig meget pris på det. Det er fandeme fedt at sende fjernsyn med én af sine bedste venner, fastslog hun. 

Både Janni Pedersen og Lasse Sjørslev er udlånt til ”Go’ Aften Live” fra henholdsvis TV 2 News og TV 2 Nyhederne på ubestemt tid.

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen fotograferet i 2013, hvor makkerskabet stadig var ganske nyt. 
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden