Lene Beier fylder 43: Sådan fejrer hun dagen

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Peter Grosen
Lene Beier arbejder på sin fødselsdag, men hun fejrer også dagen med både sin mor og søster i Jylland samt familien hjemme i Dragør.

I dag har en af Danmark mest populære tv-værter fødselsdag.

Lene Beier fylder 43 år, og selvom hun har fuld gang i optagelserne til 7. sæson af ”Landmand søger kærlighed”, skal dagen fejres med familien.

- Jeg skal lave optagelser i et område ikke langt fra min mor, fortalte Lene Beier, da BILLED-BLADET talte med hende nogle dage inden fødselsdagen.

- Jeg tager ned til hende og sover mellem torsdag og fredag. Min søster er der også med sin søn. Hun har fødselsdag samme dag som mig, der er bare ni års forskel.

Skal fejres af familien

Lene Beier, som kommer fra Skive, begynder altså fødselsdagsfejringen i det jyske, inden hun tager på optagelser med ”Landmand søger kærlighed”.

- Derefter kører jeg hjem til Dragør og spiser endnu en fødselsdagsmiddag med min mand og drengene.

Mens optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” er i gang, er Lene Beier for det meste kun hjemme ved familien i weekenden, men til gengæld har hun tilbragt masser af tid med dem de seneste måneder. 

 

Lene Beier savner familien

- Jeg har holdt en lang pause, fordi jeg havde så mange optagelser i efteråret. Og alt jeg skulle blev aflyst, så jeg har været hjemme næsten et halvt år. Men jeg savner dem, det gør jeg. Jeg taler med dem flere gange om dagen. Den følelse af at savne nogen er også det, der gør, at man tænker over, hvor meget man sætter pris på dem, siger Lene Beier.

- Til gengæld bruger vi tiden sammen, når jeg er hjemme.    

Det er syvende gang, Lene Beier er på optagelser med ”Landmand søger kærlighed” rundt i Danmark, så familien har vænnet sig til, hvordan det er, når optagelserne står på.

Anders og Lene Beier 
Foto: Thomas Laursen

Anders og Lene Beier 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden