Lille Lucas begynder i vuggestue

Dennis Knudsen og sønnen Lucas

Dennis Knudsen og sønnen Lucas

Foto: Thomas Laursen
Dennis Knudsen i igen i fuld gang med planer om at åbne frisørsalon i København og det betyder, at hans lille søn Lucas nu skal begynde i vuggestue

To dage mere, så er "barslen" forbi for kendis-frisøren, Dennis Knudsen,. På tirsdag begynder hans lille søn, Lucas i vuggestue og så bliver hverdagen helt anderledes for både den snart et-årige charmetrold og hans far.

Lucas skal begynde i en vuggestue tæt på hjemmet, både for at få små nye legekammerater, men også for at få struktur og stabilitet i hverdagen, uden at han hele tiden er sammen med sin far.

Hidtil har Dennis Knudsen været hjemme og nydt sin lille søn, mens han kun har haft få opgaver udenfor hjemmet og tilbragt al sin tid med Lucas. Men det er slut nu, så far og søn er ved at flytte fra sommerhuset, hvor de har opholdt sig under Corona-krisen og kommer nu  tilbage til København.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemt!Klik og læs hvordan

- Vi begynder stille og roligt, det tager måske lidt tid for ham at blive kørt ind og vænne sig til alt det nye, men Lucas er så nem og sød, så det skal nok gå. Det bliver godt for os begge to, siger Dennis, Knudsen, der har planer om at aflevere sin søn på vej til arbejde i den nye salon, så Lucas kan blive passet i vuggestuen nogle timer og få nye indtryk og legekammerater.

Foto: Privat

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden