2. dec. 2015
Af af Trine Larsen

Lisbet Dahl rask igen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20151005_jsu5877_copy.jpg
Foto Jesper Sunesen
Efter at have måttet melde fra til to forestillinger på Østre Gasværk og vinke farvel til sin 50-års jubilæumsfejring er Lisbet Dahl rask og tilbage. Onsdag aften står den seje og ukuelige skuespiller igen på scenen sammen med Ulf Pilgaard.

Lisbet Dahl, 69, er og bliver en sej dame.

Søndag måtte hun bukke under for feber og influenza og ikke alene melde fra til forestillingen på Østre Gasværk, men også til receptionen og fejringen af sit 50-års skuespiljubilæum.

Onsdag aften, kun tre dage efter, står hun igen på scenen, måske lidt mærket efter nogle dage i sengen, men Lisbet vil ikke skuffe publikum, så de går forgæves til forstillingen "Vores Sensommer", så hun bruger alle sine kræfter på at blive rask og dermed kunne passe sit arbejde.

Lisbet Dahl fejres søndag

På teatret jubler man over, at Lisbet Dahl er tilbage, og at det er lykkedes hende at komme sig så hurtigt, og alle glæder sig til, at de på søndag endelig kan fejre Lisbet Dahls 50-års jubilæum som skuespiller og takke hende for et halvt århundrede med skønne oplevelser på film, tv, teater og i revy.

LÆS MERE: Lisbet Dahl har fået sin ønske-hund

Læs mere om: