Lisbet Dahl: Sådan holder jeg humøret oppe

Foto: Birger Storm
Skuespiller Lisbet Dahl er ikke typen, der lader sig gå på af Corona-restriktioner eller bliver slået ud, selvom måneders arbejde med Cirkusrevyen gik i vasken og ikke kunne gennemføres. Læs her, hvordan hun får tiden til at gå.

Skuespiller Lisbet Dahl hører ikke til den kategori af mennesker, som corona-restriktionerne har gjort frustreret, ensom eller rastløs.

Heller ikke selvom hun og kollegerne i Cirkusrevyen måtte vinke farvel til sæsonen 2020 og flere måneders arbejde, hvor de også skulle have fejret Ulf Pilgards jubilæum.

- Der er jo ikke noget, vi kan gøre alligevel. Og Ulf skal nok blive fejret. Han er jo med igen i år,  siger Lisbet Dahl, der heller ikke privat lader restriktionerne få indflydelse på dagligdagen.

– Nej, jeg indretter mig bare. Jeg gør, som myndighederne siger, det er nemmest. Jeg er ikke typen, der behøver male huset, omlægge haven eller købe dit og dat. Jeg kan egentlig se tv og serier i månedsvis, hvis det skulle være. Men der er godt nok meget møg! Jeg er lykkelig for den danske filmskat og Netflix, siger Lisbet Dahl, der har et andet godt tip, hvis tiden hjemme bliver for lang.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan 

- Jeg kører jeg mig en tur, så oplever man altid noget, fortæller Lisbet Dahl, der dog glæder sig til at komme i gang igen.

Læs det store interview med Lisbet Dahl i BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

BILLED-BLADET nr. 4. På gaden d. 28. januar.

BILLED-BLADET nr. 4. På gaden d. 28. januar.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden