17. jun. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Lise Nørgaard fejrede sin 102-års fødselsdag i Korsbæk

Lise Nørgaard
Lise Nørgaard
Foto: Krestine Havemann
Der var skøn stemning fra start til slut, da Matadors mor Lise Nørgaard lod sig fejre i anledning af sin 102 års fødselsdag i fredags. Festen bød på både tale og legatoverrækkelse.
"Matador"-seriens skaber Lise Nørgaard var midtpunkt i en dejlig fest i Korsbæk på Bakken, hvor hun af familie og fans blev fejret i anledning af sin 102 års-fødselsdag. Alle var velkomne til at dukke op til festen, så der var fyldt godt op i Algade i Korsbæk, da fødselaren blev kørt ind til scenen i "Matador"-byen, akkompagneret af tempofyldt pigegarde-musik. Nørgaard fyldte 102 år i fredags, og hun var både på selve fødselsdagen og søndag eftermiddag til Korsbæk-festen omgivet af hele sin familie og nære venner.

Lise i topform

Fra scenen i Algade takkede Lise Nørgaard for, at så mange var mødt op til fødselsdagsfesten, og så skar hun fødselsdagskringlen for. Omkring hende var mange af Korsbæks velkendte figurer. De dygtige skuespillere bag figurer som bankdirektør Hans Christian Varnæs og fru Maude samt oberst Hackel sørgede for den helt rette stemning, og som altid var Lise Nørgaard i fin form.

Hygge på Postgaarden

Fødselssdagsfesten i Korsbæk blev rundet af på bedste vis på Postgaarden. Lise Nørgaard Legatet på 20.000 kroner blev uddelt under den hyggelige seance med kaffe, kage og citronfromage på Postgaarden. Legatet gik i år til naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman. Helle og Uri modtog hæderen for deres arbejde med naturbevarelsesprojektet Wild, der fotodokumenterer verdens sidste vilde natur.

Læs mere om: