Tirsdag, 8. februar 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Lykkelig Årgang 0-Stephanie afslører: Vi er blevet gift

Stephanie og Jeff
Stephanie og Jeff
Foto: Martin Høien
På en helt almindelige onsdag blev Stephanie fra "Årgang 0" og kæresten Jeff gift på Slagelse rådhus i sidste uge.

Næsten hele livet har man kunnet følge Stephanie Siguenza i ”Årgang 0”, og også efter optagelserne sluttede, er der sket mange ting i tv-stjernens liv.

Det seneste nye er, at Stephanie har sagt ja til sin store kærlighed, Jeff. Det afslører hun på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fejret af familien

- Det var en stille og rolig dag og hyggelig dag med den allertætteste familie. Vi havde inviteret dem på rådhuset og hjem til os bagefter til en gang tapas, som jeg havde lavet dagen inden, fortæller nygifte Stephanie til BILLED-BLADET.

De blev forlovede i oktober 2020, da de havde været kærester i tre år. Jeff gik på knæ samme dag, hvor Stephanie havde inviteret til bogreception i forbindelse med udgivelsen af ”Stephanie: Fra Årgang 0 til frihed”, og hun gav ham et stort ja.

Særlig bryllupsdato

Det er kun få uger siden, at parret besluttede sig for, at nu skulle den store dag være. Vielsen fandt sted på en onsdag, og det er der en særlig grund til.

Datoen 02.02.2022 betyder nemlig noget særligt for parret.

- Det var simpelthen på grund af datoen, vi valgte den dag. Vi kan lide, at det ser godt ud, og at tallene går op, og de er lige og alt det der. Jeff er født den 22/2 i 2000, så vi kører videre med 2-tallerne, lyder det fra Stephanie, der selv fyldte 22 for nylig.

Stephanie og Jeff vil også gerne have en kirkelig velsignelse, og de regner med at holde en stor fest til næste år, hvor både familie og alle vennerne kan være med.

Se billederne fra parrets store dag herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden