Mandag, 19. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Martin Johannes Larsen nåede i mål: Så mange familier kan hans indsamling hjælpe

Martin Johannes Larsen
Martin Johannes Larsen har samlet penge ind til Røde Kors' julehjælp hver søndag i advent.
Foto: Martin Høien
Martin Johannes Larsen har alle fire søndage i advent samlet ind til Røde Kors' julehjælp med hjælp fra kendte gæster og sjove udfordringer.

Et rekord stort antal familier har i år søgt om julehjælp hos Røde Kors, men nu er der lidt flere familier, der kan få glæde af julehjælpen takket være Martin Johannes Larsen og hans hustru Sara-Lisa Schuster-Rossel.

Mandag eftermiddag lagde han nemlig et billede op på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til opslaget skriver han, at de indsamlede 152.210 kroner kan hjælpe 169 familier.

Noget han er både stolt af og taknemmelig for. Han ved nemlig godt, at der er mange, der har haft det svært økonomisk i år.

- I år er også bare svær for alle. Vi betaler alle sammen rigtig mange penge til alt muligt forskelligt som el, benzin og så videre. Så jeg synes bare, at det er virkelig flot, at vi er nået over 100.000 kroner. Det er jeg meget stolt af. 

Sådan fortalte han tidligere på ugen til BILLED-BLADET, og altså inden sidste søndag i advent, der var den sidste indsamlingsdag.

Kunne ikke have gjort det alene

På Instagram-opslaget skriver han også stort tak til alle de gæster, der har været inde forbi for at julehygge, samle penge ind og lave skøre udfordringer.

Indtil søndag var alle udfordringer blevet udført, og søndag stod den sidste udfordring for skud. Hvis der blev indsamlet 140.000 kroner, skulle Mark le Fêvre klippe Martins hår af, og røg beløbet helt op på de 150.000 kroner, skulle resten af håret farves sølvgråt. 

Martin Johannes Larsen
Martin Johannes Larsen med sin hustru Sara-Lisa Schuster-Rossel.
Foto: Birger Storm

Det endte dog med at være Mark le Fêvres skæg, der blev farvet, mens Martins hår røg af.

Han slutter opslaget af med at takke alle de virksomheder, der har bidraget med præmier, og hustruen Sara-Lisa, der sammen med Martin er idémageren bag projektet. Og så er der naturligvis også et stort tak til alle de mennesker, der har støttet indsamlingen, og været med til at give 169 familier julehjælp.

Og så fortæller han, at de har tænkt sig at gøre det igen til næste år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden