Lørdag, 17. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Vild med dans-vært Martin Johannes Larsen ofrer håret: Mark le Fêvre står for klipningen

Martin Johannes Larsen
Martin Johannes Larsen håber på at nå 150.000 kr., som han kan sende videre til Røde Kors' julehjælp.
Foto: Hanne Juul
Martins Julepatrulje har sendt live hver søndag i advent, og flere challenges er blevet indfriet. Nu står Martins hår for skud.

Hver søndag i advent har Martin Johannes Larsen sammen med en kendt gæst og i samarbejde med Røde Kors samlet penge ind, så flere pressede familier kan få glæde af julehjælpen.

Det har de gjort på Martins Instagram-profil, hvorfra de hver søndag har sendt live. Og hvis man i løbet af december har doneret et beløb, har man – udover at støtte en god sag – også haft mulighed for at vinde fede præmier og sikre, at hver søndags challenge er blevet udfoldet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er indtil videre gået strålende. Lige nu er der indsamlet 114.000 kr. til julehjælp, men der er stadig én søndag tilbage inden vi rammer juleaften.

Det betyder både, at der er mulighed for at donere penge og vinde præmier, men der er faktisk også lidt mere på spil.

Af med håret

Den sidste gæst er nemlig Mark le Fêvre, og der er en helt særlig challenge tiltænkt netop hans besøg.

- På søndag med Mark har vi sat et delmål, der hedder 140.000 kroner, og hvis vi når det, så må han klippe mig karseklippet. Og hvis vi så når 150.000, har jeg købt sådan en helt sølvgrå hårfarve, han må farve mit hår med. Altså resten af det, der så er tilbage, fortæller Martin Johannes Larsen, og fortsætter,

- De 150.000 er slutmålet, og det er egentlig også det tal, jeg hele tiden har haft i hovedet - også inden vi startede. At det ville være vildt fantastisk, hvis vi kunne komme derop. Og selvom det måske er lidt højt i forhold til, at det er sidste sending, så kunne det bare være rigtig fedt, hvis det kunne lykkedes.

Men hvem er det egentlig, der har fået ideen med at håret skal af? Det er faktisk ikke Martin selv.

- Jeg må også erkende og applaudere, når min kone kommer med gode ideer, og det gør hun rigtig tit. Det var faktisk hendes idé. Hun fik den rimelig tidligt, at det var noget, der skulle ske, hvis Mark var på. Det har bare været en kæmpe hjælp, at hun har været med til at finde på og skaffe præmier, fortæller han.

Med chancen for en klipning på søndag, har han da også ladet håret stå, og han håber naturligvis, at både del- og slutmål kommer i hus. For ham handler det dog mest af alt om at indsamle så mange penge som muligt, så flest muligt kan få glæde af julehjælpen.

Skulle man have lyst til at donere lidt penge til julehjælpen, og sende Martin tættere på en klipning a la le Fêvre, kan man sende en sms med ”MARTIN” til 1290 for at støtte med 100 kr. Hvis man vil donere et valgfrit beløb, kan man benytte MobilePay og overføre til nummeret 899043.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden