Torsdag, 29. december 2022 - af Caroline Andersen

Medina taler ud om forholdet til Malo: Jeg var vred

Medina
Medina
Foto: Mikael Rieck
"Modsætninger mødes", sådan forlyder det gamle ordsprog.

Ordsproget gælder også når det kommer til det celebre par, sangerinden Medina og Malo Chaosal, der er premierløjtnant fra Hærens Officerskole. 

I programmet “All Exclusive” på Viaplay fortæller sangerinden om forholdet til sin mand, Malo Chapsal, som er en diametral modsætning af sig selv. Hun beskriver, at hun er kreativ og har en krøllet hjerne, hvorimod Malo Chapsal er struktureret og punktlig. Men ifølge popstjernen så er de to et perfekt par, da de kan give hinanden de ting, de hver især mangler. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men arbejdet som soldat kan også betyde udstationering. Da programmet blev optaget, var Malo Chapsal netop blevet udsendt som soldat. Det efterlod Medina med en masse følelser, særligt var hun vred på sin mand.  

- Det er meget stærkt at føle, når faren til ens børn, så rejser. Jeg har jo været igennem sindssygt mange følelser op til, at han skulle udsendes nu her. Rigtig meget vrede, følelsen af at føle sig forladt. Føle sig efterladt, sagde Medina til Casper Christensen i programmet. 

Men Medina er sikker på, at det hele nok skal flaske sig. 

– Det var en rigtig hård dag. Det var ikke nemt. Men jeg følte bare… Det er så stabilt, det vi har. Og jeg skal nok klare de her seks måneder. Jeg kan fucking klare alt, sagde hun til Casper Christensen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden