Tirsdag, 29. juni 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Melvin Kakooza åbner op om sit sygdomsforløb: Jeg fik hjertestop

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Hanne Juul
I podcasten "Bech Bag Bolden" sætter Melvin Kakooza nu flere ord på, hvor alvorligt et sygdomsforløb han havde i begyndelsen af 2021.

Melvin Kakooza skulle i år have afløst Sofie Linde som vært under ”X Factor”, mens hun var på barsel, men på dage før første liveshow måtte han trække sig.

I en pressemeddelelse blev det oplyst, at den 29-årige komiker var nemlig blevet opereret for en hjernetumor i baghovedet, og lynhurtigt strømmede det ind med søde beskeder om god bedring til den populære vært. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ramt af komplikationer

Siden er Melvin Kakooza kommet sig, og han er i fuld gang med arbejdet igen. Men nu sætter han flere ord på, hvor syg han egentlig var tidligere på året, og hvor galt det gik.

Melvin Kakooza fik at vide, at der kunne være komplikationer ved det indgreb, han skulle have. Én af dem var, at der var risiko for svælgparese, og det blev Melvin ramt af.

Det fortæller han i fodboldpodasten ”Bech Bag Bolden”, skriver Se og Hør.

Melvin Kakooza blev genoplivet

Efter indgrebet kunne han ikke tale, og sygeplejersken var ikke blevet informeret om, at han heller ikke kunne synke.

- Så jeg får noget vand og noget is. Og i stedet for at det ryger ned i mavesækken, så ryger det ned i lungerne. Så der er faktisk en nat, hvor min mor står op til, at jeg simpelthen har fået hjertestop. Og bliver genoplivet og ryger ned på intensiv afdeling på Rigshospitalet, hvor jeg så er i tre-fire uger, fortæller han i podcasten.

Melvin Kakooza var gennem et langt sygdomsforløb, og efterfølgende har han koncentreret sig om genoptræning. Både i forhold til sin fysik og sin evne til at tale ordentligt igen.

Nu er Melvin ude på den anden side, og foråret har han blandt andet brugt på optagelser til en ny sæson af tv-serien ”Sunday”, ligesom han også har været en fast støtte for de danske fodboldhelte i Parken under EM.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden