23. jun. 2021
Af Majken Munk

Melvin Kakooza glad: Har fået gode nyheder fra lægen

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
Starten på året var hård for Melvin Kakooza, der måtte opereres for en hjernetumor. Nu har han fået en virkelig god besked fra lægen.

Det kom som et chok for danskerne, men så sandelig også for Melvin Kakooza selv, da han i starten af året måtte sygemelde sig.

Nu har han det heldigvis rigtig godt og kan glæde sig over gode nyheder fra sin seneste scanning.

Akut indlagt

Melvin Kakooza har tidligere fortalt, at han tog til lægen med en idé om, at han ville få at vide, at han var stresset og skulle tage et par dage at slappe af i.

Men sådan blev meldingen fra lægen slet ikke. Melvin Kakooza blev akut indlagt på Rigshospitalet, fordi der var blevet fundet en hjernetumor i hans baghoved.

I februar blev den godartede tumor opereret væk og siden har Melvin Kakooza gennemgået genoptræning.

Ny scanning

Efter en sygemelding på et par måneder, kunne Melvin Kakooza igen begynde at arbejde blandt andet på en ny sæson af ”Helt Sort”.

Nu er der endnu mere Melvin Kakooza kan glæde sig over. For hans nye scanning viser gode resultater.

- Jeg har det rigtig, rigtig godt. Bedre end for nogle måneder siden. Og jeg har været ved lægen for at blive scannet og har fået at vide, at der ikke er mere tumor tilbage, siger Melvin Kakooza i podcasten ”Sig noget sjovt” ifølge DR.

Sygdomsforløbet har fået ham til at vælge, hvad han arbejder med, med omhu. Det skal være passionen, der driver ham, fortæller han.

Læs mere om: