Lørdag, 16. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Midt i dåbsfest: Dennis Knudsen kommer med stor nyhed

Dennis Knudsen og lille Noah

Dennis Knudsen og lille Noah

Foto: Mikael Rieck
På den dejligste dag midt i København fejrer Dennis Knudsen sin elskede søn Noah, der her til formiddag blev døbt i Sankt Pauls Kirke.

Dennis Knudsen nyder en fantastisk dag med fuld fokus på sin lille dreng Noah, der her til formiddag blev døbt under stor festivitas i Sankt Pauls Kirke midt i København.

Dennis Knudsen nyder dåbsfest for Noah

Præsten Kathrine Lilleør stod for selve den kirkelige højtidelighed, der var en helt unik og dejlig oplevelse for alle i kirken.

Også dagens hovedperson Noah og hans storebror Lucas nød højtideligheden og det gode selskab.

Dennis Knudsen var utroligt glad for, at alt gik så godt på den store dag.

Og han kunne i øvrigt også glæde sig over, at Noah på sin helt egen måde så ud til at slappe rigtig godt af til den hyggelige fest  efter den kirkelige højtidelighed.

Noah Gabriel Knudsen

Noah Gabriel Knudsen

Foto: Mikael Rieck

Vidunderlig dag

- Det er så vidunderligt, sagde Dennis, der nyder livet i denne tid og i det hele taget ser fremad mod nogle skønne år med sine to sønner Noah, der er født 2. juni i år, og Lucas, der er fra 17. juni 2019.

Fremtiden bliver dog ikke i den lille families nuværende lejlighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dennis og drengene skal flytte

Boligen, som Dennis og drengene blot har boet i i et halvt år, er for ligge, så nu er den sat til salg, og Dennis er på boligjagt.

- Den er for lille til os, for jeg har tre barnevogne, og alt er fyldt op. Jeg vil også gerne have en au pair, siger Dennis og fortsætter.

- Jeg vil have, at børnene skal ud og løbe på en græsplæne, så jeg kigger efter hus med have. Vi kigger overalt i øjeblikket, lyder det fra Dennis Knudsen.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden