Søndag, 5. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Mikael Bertelsen fra Det sidste ord: Her er hans kendte hustru og svigerfar

Mikael Bertelsen
Mikael Bertelsen
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Mikael Bertelsen er aktuel med endnu et afsnit af "Det sidste ord". Her kan du læse mere om hans kendte hustru og svigerfar.

Mikael Bertelsen har været kendt fra radio og tv i mere end 30 år, og søndag aften kan man se ham som interviewer i endnu en udgave af ”Det sidste ord” på TV 2. 

Det er Mikael Bertelsen, der har fundet på det helt særlige tv-format, hvor han interviewer store danskere om deres liv, på den betingelse at programmet først vil blive vist, når de er døde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 55-årige journalist er kendt fra en række forskellige programmer, blandt andet ”De uaktuelle nyheder”, ligesom han i sin karriere også har haft en række chefstillinger.

Privat danner Mikael Bertelsen par med Malou Aamund, der ligesom ham selv er et kendt ansigt. 53-årige Malou Aamund er blandt andet tidligere folketingsmedlem. 

Mikael Bertelsen og Malou Aamund
Mikael Bertelsen og Malou Aamund
Foto: Martin Høien

I 2022 stoppede hun som Google-direktør i Danmark, og i dag lever hun af sit bestyrelsesarbejde. Fredag 3. februar modtog hun prisen Women’s Board Award.

Det kan man læse mere om her:

Interessen for erhvervslivet deler hun med sin far, for Malou Aamund er datter af Asger Aamund, 82, som har en lang karriere som erhvervsleder bag sig, ligesom han også har siddet i flere bestyrelser.

Asger Aamund med sin hustru, Suzanne Bjerrehuus
Asger Aamund med sin hustru, Suzanne Bjerrehuus
Foto: Birger Storm

Malou Aamund, som i øvrigt dannede par med kronprins Frederik i sin ungdom, har været gift med Mikael Bertelsen siden 1993. Parret har døtrene Aia, Olivia og Luka og barnebarnet Palma.

Mikael Bertelsen og Malou Aamund med deres tre døtre i 2018
Mikael Bertelsen og Malou Aamund med deres tre døtre i 2018
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden