Mikkel Beha Erichsen satte fut i Marienborg-fest

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé

Foto: Lars H. Laursen
Marienborg dannede en smuk ramme om en af årets hyggeligste Sankt Hans-fester. Statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans familie havde besøg af Brødrenen Olsen og Mikkel Beha Erichsen samt en mase lokale til en herlig Sankt Hans aften.

Mikkel Beha Erichsen var en af hovedpersonerne, da statsminister Lars Løkke Rasmssen på Marienborg nær Lyngby var vært for en smuk Sankt Hans aften.

Marienborg-ejendommen med den omliggende park, der står til rådighed for landets statsminister, var traditionen tro åbnet for ofentligheden, så mange lokale valgte at komme dertil for at nyde Sankt Hans-festen med taler, musik og bål. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mikkel Beha talte til folks hjerter

Mikkel Beha Erichsen satte fut i festen, da han holdt en tale, der gik lige i hjerterne på de mange tilhørere i Marienborg-parken. TV 2-eventyreren Beha Erichsen talte om Danmark som sit elskede land og om styrkerne ved at være en lille nation.

 

Nydanskere og Havana-ekspeditioner

Mikkel talte også om nydanskernes kvaliteter og stærke følelser for Danmark, ligesom han kom ind på sin og familiens mange ekspeditioner ombord på det gode skib Havana.

Publikum og Lars Løkke Rasmussen var vilde med talen, som fik alle til at klappe højt og længe. Mikkel Beha takkede for opmærksomheden.

En overvældende oplevelse

- Det var overvældende, sagde en meget glad og ydmyg Beha Erichsen om oplevelsen af at stå og holde tale til festen. Derefter hyggede han sig med sin kone Marian, der var med på Marienborg. Mikkel og Marian kunne blandt andet sammen med statsministeren synge med på Brødrene Olsens Sank Hans-koncert, der blev indledt med klassikeren "San Francisco".

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden