Mandag, 17. juni 2019 - af Ulrik Ulriksen

Mikkel Schrøder og hans Christine Astrid nød deres romantiske bryllup

Mikkel Schrøder, Christine Astrid
Mikkel Schrøder, Christine Astrid
Foto: Dan Mariegaard
På en smuk sommerdag i Svendborg blev skuespillerparret Mikkel Schrøder Uldal og Christine Astrid Nielsen mand og kone.
Sankt Nicolai Kirke i Svendborg dannede den smukke ramme og en romantisk vielse pinsesøndag. Skuespillerparret Mikkel Schrøder Uldal og Christine Astrid Nieslen sagde ja tak til hinanden og til et liv sammen i med- og modgang.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Brudepar i fin form

Til den store kærlighedsfest var der masser af medgang for såvel brudeparret som deres familie og venner. Blandt bryllupsgæsterne var naturligvis også gommens far, skuespilleren Peter Schrøder. Christine Astrid så fantastisk ud i en helt særlig brudekreation og med en skøn bundet Bluefin-brudebuket. Også gommen var i fin form på trods af den fiberskade i benet, som har betydet, at man måtte udsætte premieren på Rottefælderevyen i Svendborg. Kærligheden og en bryllypsfest læger dog alle skader, og Mikkel var klar til hygge med bruden og vennerne på den store dag.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Fest på parkeringspladsen

Til fejringen var der dækket op til fest på parkeringspladsen bag Ida Holsts Skole på Kyseborgstræde. Det var netop her, at Christine Astrid boede, da hun for første gang spillede med på revyen i Rottefælden for to år siden. Denne sæson bor hun og Mikkel sammen med deres femten måneder skønne søn Nord i en villa i Svendborg.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden