Mandag, 23. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Nikolaj Jacobsen roser sin hustru

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Søren Jul Lamberth
Nikolaj Jacobsen har haft en imponerende karriere, og det skyldes ikke mindst, at hans hustru, Lenette, har været en stor støtte.

Man kan nærmest ikke sige dansk herrehåndbold uden ikke også at nævne Nikolaj Jacobsen.

Som aktiv spiller havde han en lang karriere på landsholdet, og det er fortsat ham, der har rekorden for flest scorede mål i en enkelt kamp: Nemlig 15 styks i en kamp mod Grækenland i 1998.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nikolaj Jacobsen er i dag 51, og siden han stoppede som spiller, har han været træner både herhjemme og i udlandet – og det med stor succes.

Som landstræner har han været med til at vinde de to første VM-medaljer nogensinde til det danske herrelandshold, og lige for tiden kæmper de for endnu en medalje ved VM i Sverige og Polen. 

Men Nikolaj Jacobsen kunne ikke have klaret noget af det, hvis ikke det var for hans hustru, Lenette.

- Hun har altid været grundpillen i det hele og styret det herhjemme. Jeg havde ikke haft tre fantastiske børn og heller ikke den karriere, jeg har haft, uden Lenettes opbakning. Han har betydet alverden for, at jeg kunne få lov at jagte mine drømme, og hun har været med til at give børnene en god og tryg opvækst, lyder de flotte ord fra landstræneren om hustruen, som han har været gift med siden 1999.

Sammen har de børnene Freja på 24, Sille på 21 og Linus på 14, som også alle er glade for håndbold, og som alle hepper på både deres far og resten af det danske herrelandshold. 

Læs hele interviewet med landstræneren i BILLED-BLADET, der er på gaden nu. 

Nikolaj Jacobsen med hustruen Lenette (til højre) og deres tre børn. 
Nikolaj Jacobsen med hustruen Lenette (til højre) og deres tre børn. 
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden