Torsdag, 9. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Nikolaj Koppels datter er sprunget ud som filmstjerne: Vi anede ikke en pind

Sille Kroyer Koppel og Nikolaj Koppel
Sille Kroyer Koppel og Nikolaj Koppel
Foto: Dan Mariegaard
Nikolaj Koppels datter, Emilie Kroyer Koppel, er filmaktuel i den anmelderroste "Ustyrlig", og han er naturligvis en meget stolt far.

Nikolaj Koppel har i mange år været kendt som blandt andet journalist og tv-vært, men i denne tid er det hans datter, der er på manges læber.

20-årige Emilie Kroyer Koppel er nemlig aktuel i sin første store hovedrolle. Hun spiller den unge Maren i filmen ”Ustyrlig”, som bliver sendt til kvindeanstalten på Sprogø, fordi hun har været usædelig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Filmen har modtaget mange flotte anmeldelser, og både Nikolaj Koppel og hustruen Sille Kroyer Koppel er naturligvis stolte af datteren.

- Det er en kæmpestor ting, også fordi emnet er så vigtigt. At blive kastet hovedkulds ind i så stor en rolle i så stor og vigtig en film, det er en gave for Emilie, fortalte Nikolaj Koppel, da han var til gallapremiere onsdag aften.

Emilie Kroyer Koppel
Foto: Dan Mariegaard

Selv om datteren er bare 20 år, har hun ikke opsøgt gode gåde fra sine forældre.

- Det sjove er, at hun har kørt løbet 100 procent selv. Hun har gået til casting selv, og vi har ikke anet en pind om, hvad der foregik. Hun tjekkede ind en gang imellem, nogle gange kom der en SMS eller et telefonopkald. Hun har styret alt selv, lød det videre fra den stolte far.

Han og hustruen havde allerede set filmen til en testvisning, men de så frem til at se datteren i ”Ustyrlig” endnu en gang.

- Vi har glemt kleenex, kommer jeg i tanke om. Det er vildt, så meget man kommer til at græde. Vi glæder os 99 procent, og så er der også 1 procent frygt for, at jeg kommer til at sidde og tudbrøle.

”Ustyrlig” med Emilie Kroyer Koppel i hovedrollen kan ses i biografer landet over fra 9. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden