Nu flytter Caroline Fleming ind: Overtager prins Joachims hus

Foto: Martin Høien

1. august er store indflyttedag for Caroline Fleming.

Torsdag, 1. august 2019 - af Henrik Salling

Beboerne på Emiliekildevej i Klampenborg skal fra torsdag og mindst et år frem vænne sig til, at det ikke er kronebiler, som forlader villaens indkørsel.

Prins Joachim og prinsesse Marie er nemlig flyttet til Paris, hvor prinsen skal studere hele to uddannelser ved det franske militær og i mens prinsens sveder over bøgerne er den tidligere baronesse Caroline Fleming flyttet ind den store villa.

Caroline Fleming har gennem længere tid ledt efter en passende bolig for sig selv og de to hjemmeboende børn, Josephine på 12 år og Nicholas på otte. 

Hendes ældste søn, Alexander, 15, går på Herlufsholm Skole ved Næstved og vil uden tvivl komme på besøg i sine friweekender.

Flytter hjem fra London

Caroline har gennem mange år boet i London, men nu syntes hun og børnene, at det var på tide at vende næsen mod Danmark, som hun stadig har en nær tilknytning til.

Spar op til 47 % på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47 % på BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Hun driver sammen med sin søster Duddi Valdemars Slot på Tåsinge.

Det er i det daglige Duddi og hendes mand, som tager sig af driften af slottet.

Prins Joachim og prinsesse Marie har foreløbig planlagt at bo i Paris i et års tid. Så Caroline har mindst et år til at finde en mere permanent bolig for hende og børnene.