28. maj. 2022
Af Marie Krakau

Nu skal de giftes: Sådan mødte Cecilie Stenspil og Troels Lyby hinanden

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20201018_mr_madklubben_001.jpg
Foto: Mikael Rieck
Parret mødte hinanden for ni år siden og har sammen to børn.

I 2012 mødte skuespillerne Cecilie Stenspil og Troels Lyby hinanden, og i denne weekend – ni år efter – bliver de gift efter knap tre års forlovelse.

Det var under produktionen af musicalen "Next to normal" på Nørrebro Teater, at Cecilie Stenspil og Troels Lyby første gang mødte hinanden.

Efterfølgende spillede de sammen i bl.a. Beatles-teaterkoncerten "Hey Jude" i Forum.

Til Alt for damerne har Cecilie Stenspil senere fortalt, at hun var sikker på, at hun og Troels Lyby havde mødt hinanden, uanset, om de havde arbejdet inden for samme fag eller ej, og at det allerede ved første møde slog en følelse af at være forbundte gnister ned mellem dem.

– Der er noget kemi der, som er rigtig fantastisk. En stor genkendelse. Nogle gange, når man møder et andet menneske, er der sådan en genklang, sagde hun i 2014 til Alt for damerne.

Forældre til to

I 2018 blev de forældre til deres første fælles barn, sønnen Samuel, der fylder 4 fire til sommer. To år senere kom lillesøster Ellinor til verden.

Troels Lyby er også far til to voksne børn, Klara og Johannes.

Forlovet i tre år

I april i år kunne Cecilie Stenspil løfte sløret for, at Troels Lyby for knap tre år siden havde friet, og hun selvfølgelig havde sagt ja.

Med opslaget røbede hun også, at brylluppet skulle stå lørdag d. 28. maj.

Læs mere om: