Torsdag, 26. januar 2023 — af Julie Nolsöe

Nyt fra Rufus Gifford en uge efter mandens hjerteoperation: Det er så skrøbeligt

Rufus Gifford og Stephen DeVincent
Rufus Gifford og Stephen DeVincent
Foto: Kaspar Wenstrup/Aller Media
For en uge siden fik Rufus Giffords mand, Stephen DeVincent, foretaget en omfattende hjerteoperation. Nu deler Rufus Gifford seneste nyt om den svære tid

For bare en uge siden gennemgik Rufus Giffords mand, Stephen DeVincent, en kompliceret hjerteoperation, efter at undersøgelser af hans hjerte havde vist, at han skulle have foretaget ikke bare én men fem bypass. 

Meldningen om den veloverståede operation delte Rufus Gifford på sin Instagram, hvor han skrev under et billede af sig selv ved siden af Stephen i hospitalssengen:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I går, i løbet af otte timers åben hjerteoperation, udførte de fantastiske mænd og kvinder på Mass General Hospital fem bypass og en klapreparation på hans hjerte.

En svær tid

Rufus Gifford, som er USA's tidligere ambassør i Danmark, har på sine sociale medier løbende fortalt om Stephens tilstand og sine egne tanker i den udfordrende tid. 

- Selvom følelserne de seneste dage bliver ved med at overvælde mig, kan jeg ikke lade være med at tænke, at det værste er bag os. Efter at have siddet ved hans side i dag på intensivafdelingen fik jeg endelig et glimt af hans smukke smil, skrev han umiddelbart efter den 8 timer lange operation.

Rufus Gifford har også delt et andet meget hjertevarmende øjeblik, som han oplevede sammen med Stephen umiddelbart efter operationen. Der var nemlig én meget særlig tjeneste, Stephen bad om, ikke længe efter han var vågnet efter sin operation.

Det kan du læse mere om lige her: 

Hjemme igen

Nu, en lille uge efter Stephens operation, er han atter hjemme igen i parrets fælles hjem i Concord, Massachusetts, til stor glæde for både Rufus Gifford og parrets to hunde.

På Rufus Giffords seneste opslag på Instagram ses Stephen liggende i sofaen, mens han nusser med den ene af parrets hunde.

- For en uge siden var jeg i tvivl, om jeg ville se dette syn igen, skriver en tydeligt lettet Rufus Gifford til billedet.

Han fortsætter med at beskrive, præcis hvor utroligt vigtigt det var, at Stephen fik foretaget en hjerteoperation.

- Han fik lavet fem bypass-operationer og en ventilreparation. Hans hjerte var en tikkende bombe,' skriver Rufus Gifford og sætter også ord på de mange følelser, der stadig fylder efter operationen:

- Denne uge har været en rutsjebane. Mange tårer og alle de følelser, der overhovedet findes i denne verden. Samt den psykiske smerte, der er forbundet med den mand, ens hjerte banker så smertefuldt for.

Han slutter sit opslag med at give udtryk for sin taknemmelighed over at have sin højtelskede mand hjemme igen: 

- Vi er ikke helt ude på den anden side, der er en lang vej med genoptræning foran os, men det værste er bag os. Denne slags begivenheder sætter tingene i perspektiv. Det minder én om, hvor skrøbeligt det hele er. Jeg ved dog med sikkerhed, at jeg nu kommer til at kramme alle bare lidt længere tid. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden