Overrasket med morgensang: Anne Karin 60 år

Foto: Thomas Laursen
Skuespiller og sanger Anne Karin blev overrasket af vennerne, som sang morgensang, fødselsdagsang og råbte hurra i gården nedenfor hendes vinduer. Anne Karin fylder nemlig 60 år
Sanger og skuespiller Anne Karin Broberg, der i dag fylder 60 år, fik en kæmpe overraskelse i fødselsdagsgave.
Det skete ved at 10 af hendes nærmeste venner og veninder havde lavet en lille surprise-fest i gården, hvor hun bor i Sydhavnen. Festen indledte de med først fødselsdagssang og så morgensang på slaget 9.
Som en anden flok gårdsangere sang de for den overraskede og rørte fødselar, der kom frem i vinduet, noget efter de mange naboer, som også ivrigt fulgte med. 
- Sikken en overraskelse. Jeg er SÅ glad og overrrasket og helt svimmel af glæde, sagde Anne Karin Broberg, da hun efter sangene, "Kom Maj du søde Milde", og "Gem et lille smil", som efterfulgte fødselsdagssangen,  kom ned til sine gæster - mens noboer i flere vinduer klappede.
Der var da også et par rigtige gode sangere i blandt, ikke mindst veninden Trine Gadeberg, som sidst har glædet med sin stemme i ABBA-musicalen Mamma Mia, samt skuespillerne Mette Markmann og Gunvor Reynberg. Som brummere var skuespillerne Bo Skødeberg, Jan Hertz og frisør Tage Frandsen. 
Fødselarens søster, Inge-Merete havde sammen med Anne Karins mand, Bent Sørensen sørget for lidt sødt og champagne, der blev serveret på plænen i gården, hvor  60 års fødselaren, med tårer i øjnene, sluttede sig til sine gæster. 
Foto: Thomas Laursen
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden