22. okt. 2022
Af Majken Munk

På ét punkt er Timm Vladimir og sønnen Cassius helt forskellige

Timm Vladimir
Timm Vladimir
Foto: Gregers Overvad
Timm Vladimir deler mange ligheder med sin søn Cassius, men en ting har de svært ved at enes om.

Timm Vladimir er fast inventar på skærmen lørdag aften, når DR sender ”Den store bagedyst”.

Selv er han faktisk også ganske ferm i et køkken, og den kærlighed til madlavning prøver han at give videre til sin teenagesøn.

God i køkkenet

Da ”Masterchef” i 2011 blev sendt, var det med kendte ansigter som deltagere. Det blev Timm Vladimir, der dengang løb med sejren.

I tiden efter sejren fik han en række henvendelser, fordi de gerne ville have ham ud og kokkerere.

Det fik ham til at komme på idéen om at drive en madskole og lære alle sine fifs fra sig. Madskolen Timm Vladimirs Køkken har han nu haft i ti år, og jubilæet fejrer han hele oktober måned.

Uden sønnen

Kærligheden til at stå i køkkenet forsøger Timm Vladimir at give videre til sin 13-årige søn Cassius, som endnu ikke har forelsket sig helt i det.

- Jeg forsøger at give det videre, men han er ikke så vild med at være i køkkenet. Det har han aldrig rigtig været. Når vi laver pasta, synes han, det er meget sjovt, men det der med at stå og røre i en gryde, synes han ikke er sjovt, fortæller Timm Vladimir til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Han har før, da han var mindre, været med til arrangementer, hvor han syntes, det var sjovt. Når vi har events, har jeg bedt ham om at vise, hvordan man presser en lime eller sådan noget, og det synes, han er meget sjovt. Det der med at gøgle, synes han er meget sjovere end selv at stå i køkkenet. Det har han nok fået fra mig.

Timm Vladimir med sønnen Cassius
Timm Vladimir med sønnen Cassius til filmpremiere i 2021.
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: