Derfor svinger prinsesse Marie og Timm Vladimir så godt sammen

Prinsesse Marie og Timm Vladimir

Prinsesse Marie og Timm Vladimir

Foto: Lars H. Laursen
For prinsesse Marie har det været fantastisk at samarbejde med ”Den store bagedyst”-vært Timm Vladimir, der brænder for samme mærkesag som prinsessen.

Selvom det i aften drejer sig 100% om finalen i "Den store bagedyst” for tv-værten Timm Vladimir, der er passioneret omkring bagværk, så har han fuld fokus på meget andet kulinarisk.

Timm Vladimir har blandt andet de seneste år haft et fantastisk samarbejde med prinsesse Marie om at sætte fokus på stop af madspild.

Timm Vladimir og prinsesse Marie svinger godt sammen

I forbindelse med samarbejdet omkring stop af madspild har det været tydeligt at se, at Timm Vladimir og prinsesse Marie svinger rigtig godt sammen og på den måde får deres budskab effektivt ud til det brede publikum.

Prinsesse Marie og Timm Vladimir
Foto: Lars H. Laursen

Prinsesse Marie og Timm Vladimir

Marie og Timm har den samme humor og er begge fuldstændig vilde med madlavning, og så er de begejstrede for at være i nær kontakt med unge mennesker.

Dette er bare et par af ingredienserne, der er årsag til, at prinsessen og tv-værten er gode til at samarbejde om, at vi skal udnytte vores madvarer til sidste gulerod.

Marie i ny dokumentar

Senest har det været interessant at komme med bag scenen, når Marie og Timm Vladimir har sat fokus på at vise unge skoleelever, at man faktisk godt kan lave lækker mad af råvarer, der er på vej i skraldespanden.

I den nye DR-dokumentar i to dele ”Prinsesse Maries kamp mod madspild” kan man se prinsessen og værten for ”Den store bagedyst” vise elever fra Osted Skole, at man kan lave gode retter, for eksempel solid fiskesuppe, ved brug af slidte grøntsager fra køleskabet og overskuds fiskeben fra kantinen.

Timm Vladimir roser prinsesse Marie

I tv-dokumentaren, hvis sidste afsnit kan ses i bedste sendetid på DR1 på tirsdag, roser Timm Vladimir prinsesse Marie for at gøre en stor forskel.

Ved at bruge sin fremskudte rolle som royal profil understreger Timm Vladimir, at prinsesse Marie mere effektivt end mange andre kan vise danskerne, at vi hver især kan gøre en forskel for miløet og klimaændringer ved at udnytte vores madressourcer optimalt.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden