Ærlig Marie om madlavning med Joachim: Jeg styrer køkkenet

Prinsesse Marie og prins Joachim

Prinsesse Marie og prins Joachim

Foto: Hanne Juul
I aften kan man på DR1 nyde første del af ny dokumentar om madspild. Prinsesse Marie er hovedpersonen, og hun byder blandt andet danskerne indenfor i sit hjem i Paris, hvor hun er i køkkenet med sin mand prins Joachim.

Prinsesse Marie er hovedpersonen i aftenen nye dokumentar ”Prinsesse Maries kamp mod madspild” på DR1 i allerbedste sendetid.

Prinsessen stiller skarpt på madspild, der et kæmpe globalt problem, og som vi skal gøre noget ved af mange forskellige årsager.

Marie og Joachim samarbejder i køkkenet

I dokumentaren, der er i to afsnit, byder prinsesse Marie blandt andet seerne med indenfor i privaten i Paris i Frankrig, hvor hun er i køkkenet med sin mand prins Joachim og med børnene prins Henrik og prinsesse Athena.

I dokumentarens afsnit 2 afslører Marie, at hun nyder at være i køkkenet med sin mand, men at prins Joachim ikke er verdens bedste kok – faktisk langt fra.

Joachim vil så gerne hjælpe

- Min mand kan ikke lave mad, men han forsøger, lyder det meget rammende i undertitlen til tv-dokumentarens del 2.

- Jeg synes ikke sådan, at rollerne er faste. Jeg kan godt lide at lave mad, og jeg synes også, at jeg er god til at undgå madspild, så jeg kan godt lide at være den, som styrer, men det er ikke, at min mand ikke vil lave mad. Det er bare det, at han ikke kan, siger prinsesse Marie i et interview lavet på Amalienborg til tv-dokumenateren, og hun fortsætter med en charmerende fnisen.

Gode til at samarbejde

- Sorry, det ville jeg ikke sige. Men stakkels ham. Han prøver virkelig hårdt. Han prøver at hjælpe…men nej. Nej, han skal bare ikke være i køkkenet. Men vi er gode til at samarbejde i køkkenet. Helt klart. Men det er mig der styrer køkkenet, fordi det er et område, som jeg kan lide, kommer det fra Marie i tv-dokumentaren, som har premiere på DR1 kl. 20.30 i aften.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden