12. dec. 2015
Af af Trine Larsen

Patrick Berdino: Julesjov på Kultorvet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp5303.jpg
Foto Hanne Juul
Vild med Dans-stjernen Patrick Berdino holder i disse dage julestemningen høj på Kultorvet i København. Her "jonglerer" han med æbleskiver frem til 22. december

Egentlig må Patrick Berdino slet ikke jonglere med æbleskiverne til ære for fotografen, for mad-hygiejnen skal være i orden. Alligevel han han ikke lade være, for til daglig står han og jonglerer i overført betydning med æbleskiver på Kultorvet i København. Der er lavet en masse hyggelige juleboder, og i én af dem, finder man 23-årige Patrick Berdino, til daglig cirkusprins i Cirkus Arena.

- Vi må hellere smide dem ud ... nej, jeg spiser én selv, griner charmetrolden, der i sæsonens "Vild Med Dans" også har charmeret seerne sammen med dansepartneren, Jenna Bagge.

- Det er hyggeligt at stå herinde, og jeg får nok snakket mere med fans, der kommer forbi, end jeg sælger æbleskiver. Men det er helt ok og MEGET hyggeligt. Jeg elsker jo at snakke med mennesker, smiler Patrick Bernino, som også elsker julestemningen, som han skaber for de mange forbipasserende omkring boderne.

Patrick Berdino holder jul hos farmor og farfar

Mens han vender æbleskiver, lavet af dej fra en opskrift fra hans farmor, Hanne Berdino, fortæller han om sin egen jul.

- Når jeg er færdig her 22. december, så begynder juleferien, og selve jule holder jeg som altid hos min farmor og farfar, der jo ejer Cirkus Arena. Vi er altid hos dem, og sådan skal det helst være, fortæller Patrick, der glæder sig til nogle dage med god mad og hygge med familien, inden han igen skal i skarp træning. For selvfølgelig er han også at finde i manegen, når cirkus Arena har landspremiere med "Vild med Cirkus" 16. marts på Bellahøj ved København.

Læs mere: Patrick Berdino: Jeg er kommet videre

Læs mere om: