Mandag, 6. marts 2023 — af Sofie Nymand

Peter Mygind åbner op om hemmelighed: Sønnens ord ramte ham hårdt

Peter Mygind
Peter Mygind
Foto: Hanne Juul
Den 59-årige skuespiller afslører nu en hemmelighed, han har gået med, siden hans børn var små.  

Udover sine mange roller på film og tv er Peter Mygind kendt som humørsprederen, der bobler af overskud og grin.

Men familien har også set en anden side af den ellers så glade skuespiller, og det var en side, som Peter Mygind bestemt ikke var stolt af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller den populære skuespiller i DR P1-programmet “Hemmeligheder”.

Det er på en måde en hemmelighed

Peter Mygind

Udover at lytterne kan ringe ind og dele deres dybeste hemmeligheder, er det også kutyme, at den kendte gæst letter sit hjerte. Og det gjorde den åbenhjertige Peter Mygind også.

- Jeg prøver virkelig at være et ordentligt menneske. Har også måtte se i øjnene, at jeg ikke er noget perfekt menneske overhovedet. Men da mine børn var små – og det er ikke noget, jeg har snakket særligt højt om, så det er på en måde en hemmelighed – at når det knækkede for mig, så råbte jeg sindssygt højt, fortæller Peter Mygind til vært Sanne Cigale i ”Hemmeligheder”.

Råberiet blev som et våben for ham – men det sluttede brat.

Da hans to sønner, Valdemar og Julius, var hhv. 9 og 13-14 år, blev Julius overfaldet to gange på få uger. Anden gang var meget brutalt og voldsomt, så familien begyndte hos en familieterapeut.

Her skulle de fire arbejde sig gennem chokket og styrke båndet mellem dem, og derfor blev Peter Myginds yngste søn bedt om at sætte ord på familien. Og sønnens ord ramte Peter Mygind hårdt.

– Jeg føler, vi er en rigtig god, kærlig familie, og så siger Valdemar til terapeuten: ”Må jeg sige lige, hvad jeg vil? Så har jeg noget, jeg gerne vil sige. Jeg råber en gang imellem, fordi det gør min far også”, fortæller Peter Mygind i ”Hemmeligheder” og tilføjer, at det var meget ydmygende for ham som far.

Peter Mygind valgte at tage sønnens ord til sig.

Herefter besluttede han sig for, at han ville være en far, der sætter grænser uden at skrue op for stemmen.

Et løfte han har holdt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden