21. dec. 2022
Af Majken Munk

Puk Elgård plejer at holde jul hjemme hos sig selv: I år skal hun noget helt andet

Puk Elgård
Puk Elgård
Foto: Jesper Sunesen
I årevis har Puk Elgård holdt jul hjemme hos sig selv, men i år bliver det anderledes, for der skal hun ud af huset.

Puk Elgård ændrer lidt på traditioner, når det bliver den 24. december.

Hun skal for første gang i lang tid nemlig ikke holde jul hjemme i familiens hus ved Hareskoven.

Ny tradition i år

For Puk Elgård og gemalen Lothar samt deres søn Robin skal holde jul hos Puk Elgårds storebror Claus Elgaards ældste søn.

- Lothar, Robin og mig skal over til min storebrors drenge, altså min nevø som er Claus’ søn, og der kommer min storebror også, og der kommer Claus’ kone, drengenes mor og hendes nye kæreste og alle børnene. Vi bliver 16, fortæller Puk Elgård til BILLED-BLADET.

- Det er længe siden, at vi ikke har holdt jul herhjemme i Hareskoven, for vi plejer altid at holde jul, så det bliver da dejligt at skulle ud. Det glæder jeg mig til, fortsætter hun.

Lothars børn fra tidligere forhold skal holde jul med deres mor.

Ikke i køkkenet

Når julemiddagen skal kokkeres, bliver det helst uden Puk Elgård på køkkenholdet. I hvert fald hvis det stod til hende selv.

- Jeg plejer ikke at stå i køkkenet. Jeg vil ikke sige, at jeg er dårlig til at lave mad, for det er jeg faktisk ikke, men jeg slipper helst for det, fortæller hun.

Når hun tænker over det, kan hun godt lide julen, men hun ville også have det fint med, hvis ikke den skulle holdes.

- Jeg har ikke det store forhold til julen, hvis jeg skal være fuldstændig ærlig. Jeg synes, det er en smadderhyggelig tid, men jeg kunne lige så godt undvære den. Jeg har ikke noget modstand mod den, men på det personlige plan siger det mig ikke så meget, fortæller hun.

Læs mere om: