Tirsdag, 14. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Rasmus Krogsgaard og Patricia Schumann skal giftes

Rasmus Krogsgaard
Rasmus Krogsgaard
Foto: Lars H. Laursen
"Dansegarderoben"-stjernen Rasmus Krogsgaard har friet til kæresten Patricia Schumann, der også er skuespiller.

I ”Dansegarderoben” er Rasmus Krogsgaard i rollen som Harry med i lidt af et trekantsdrama, da ekskonen Ulla-Berit pludselig finder ud af, at han har fundet sammen hendes noget yngre dansekollega, Mimi.

I virkeligheden har den 42-årige skuespiller fundet lykken, og på Instagram afslører Rasmus Krogsgaard en fantastisk nyhed: Han og kæresten skal nemlig giftes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Krogsgaard har i cirka fem år dannet par med kollegaen Patricia Schumann, og sidste år blev de begge forældre for første gang, da de fik sønnen Absalon.

Han fyldte et år den 21. februar, og det var i den forbindelse, Patricia Schumann sagde ja til at gifte sig med Rasmus Krogsgaard.

Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard
Foto: Mikael Rieck

Han er foruden ”Dansegarderoben” kendt for at medvirke i en række revyer, samt tv-serien ”2900 Happiness”, og så har han i flere år været en del af TV 2 Charlies årlige satireshow ”Året der gak”.

47-årige Patricia Schumann har medvirket i en lang række film og tv-serier; blandt andet ”Den tid på året”, ”Skyggen i mit øje”, "Tidsrejsen", ”Borgen” og ”Herrens Veje”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden