Revy-Danmark jubler: Endelig

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard.

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Jeanne Boel, Vicki Berlin, Silas Holst, Rasmus Krogsgaard og alle de andre revy-stjerner i de danske sommmer-revyer, jubler. Genåbningen betyder nemlig, efter alt at dømme, at de alle kan have premiere som planlagt, efter at de sidste år måtte aflyse. Ulf Pilgaard glæder sig til at komme rigtigt i gang

Endnu er retningslinierne ikke på plads og endnu ved revyerne ikke, hvor mange mennesker, de må spille for når de har én efter én har premiere fra 6. maj, hvor de må spille igen.

Men der er mere end glæde at spore, nærmest jubel, hos flere revy-direktører og skuespillere, der glæder sig til at komme i gang.

- Ja, mon ikke vi glæder os. Vi ved jo ikke endnu, hvordan det kommer til at foregår, men vi er klar. Det kan jeg godt sige, og jeg synes faktisk, i al beskedenhed, at det tegner godt, siger Ulf Pilgaard, da BILLED-BLADET fanger den travle mand i telefonen.

- Jeg håber, vi kan juble. Men det er en god nyhed, bare at få noget at vide, siger revydirektør i Cirkusrevyen, Torben Træsko Pedersen, der endnu ikke ved noget om antal revy-gæster, begrænsninger, Corona-pas eller andet.

- Jeg ved det simpelthen ikke, Men som det ser ud nu har vi premiere, 7. maj...men har nok brug for nogle gennemspildninger. Vi må se, siger Cirkusrevyens direktør.

- Her er vi hysterisk glade og meget, meget lettede, siger Sønderborg Sommer-revys direktør, skuespiller Jeanne Boel, der står klar med højt humør og premiere 29. maj efter et år, der ifølge Jeanne Boel, "ikke har været så sjovt".

Odense Sommererevy er den første af landets revyer, der har premiere 6. maj.

- Vi har lige spist jubel-kage, og glæder os vildt. Vi er meget glade og regner 100 procent med, at have premiere 6. maj, siger skuespiller Mette Marckmann, der bl.a sammen med Vicky Berlin og Stig Rossen, er at finde i Odense Sommerrevy.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Listen over samtlige professionelle revyer, og hvem der spiller hvor og hvornår kan du finde her.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden