25. maj. 2020
Af Lone Vandborg

Ulf Pilgaard snupper et år mere

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/ulf_0.jpg
Foto: Kaspar Wenstrup
Ulf Pilgaard var klar til at sige farvel til Cirkusrevyen efter denne sæson, men han tager et år mere.

Ulf Pilgaard var klar til at takke af efter 40 år i Cirkusrevyen.

Men efter alle forestillingerne er blevet aflyst i år, har den 79-årige skuespiller besluttet, at han tager næste sæson med.

Bliver fejret næste år

- Vi havde sat alle sejl til, at Cirkusrevyen 2020 skulle blive uforglemmelig med Ulf Pilgaards jubilæum og sidste sæson. Heldigvis kan vi allerede nu fortælle, at Ulf Pilgaard er klar til Cirkusrevyen 2021, hvor han får sin velfortjente fejring. Jeg håber, at alle, der som jeg har glædet sig til at hylde Ulf, er klar igen til næste år, siger Torben “Træsko” Pedersen, der er direktør i Cirkusrevyen i en pressemeddelelse.

Et stjernespækket hold

Holdet til 2021 var allerede sat inden aflysningen af 2020. Derfor får næste års revy et 6-stjernet hold i Ulf Pilgaards store finale i Cirkusrevyen.

Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard fra den 1. maj 2021.

Lisbet er glad

- Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan gennemføre revyen i år, men jeg er meget glad for, at Ulf har sagt ja til at være med på holdet til næste år. Vi glæder os til at se alle de mange dejlige gæster igen i 2021 til et brag af en revysæson, når vi endelig kan mødes igen og fejre Ulf, siger Lisbet Dahl.

Læs mere om: