Torsdag, 5. oktober 2017 - af Majken Munk

Robert Hansen fejrer sin fødselsdag på hospitalet

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: Birger Storm
Selv om Robert Hansen skal fejre sin fødselsdag på Bispebjerg Hospital, så er det med et stort smil og besøg af dem, han elsker.

Det har været et par udfordrende måneder for Robert Hansen, der mandag den 21. august blev indlagt med en mindre hjerneblødning. 

Lige siden har han været indlagt på Rigshospitalet, men blev i går flyttet til Bispebjerg for at gennemgå grundigere genoptræning. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Fødselsdag med de nærmeste

Det betyder også, at Robert Hansen er nødsaget til at fejre sin 38-års fødselsdag på hospitalet, men heldigvis har han sine nærmeste omkring sig.    Og ifølge skuespillerens Instagramopslag, som vi har fået lov at bruge, er der ikke noget i vejen med fødselsdagsfejringen.   
"Selvom man fylder 38 i dag, bliver man aldrig for gammel til at blive fejret. Ser frem til en dag sammen med dem, jeg elsker", skriver Robert Hansen til billedet.   
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Til genoptræning

Robert Hansen kan på nuværende tidspunkt se frem til 2-3 uger med genoptræning på Bispebjerg og herefter forventes det, at han bliver udskrevet.   Ifølge hans manager Sten Hassing er Robert Hansen i kraftig bedring, så måske han kommer hjem tidligere end forventet.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden