Torsdag, 26. januar 2023 — af Julie Nolsöe

Rufus Gifford fik hjælp fra uventet kant efter mandens hjerteoperation: Jeg er så taknemmelig

Stephen DeVincent og Rufus Gifford
Stephen DeVincent og Rufus Gifford
Foto: Krestine Havemann (Havemann Photo)/Aller Media
Rufus Giffords mand, Stephen DeVincent, har for nylig gennemgået en omfattende hjerteoperation, og mens han lå på hospitalet fik Rufus Gifford sig noget af en overraskelse, da han pludselig fik kærlig støtte fra uventet kant

For få dage siden delte Rufus Gifford den triste nyhed, at hans højtelskede mand, Stephen DeVincent, havde været igennem en omfattende hjerteoperation. 

Det delte han i et Instagram-opslag, hvor han skriver under et billede af sig selv ved siden af Stephen i hospitalssengen:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"I går, i løbet af otte timers åben hjerteoperation, udførte de fantastiske mænd og kvinder på Mass General Hospital fem bypass og en klapreparation på hans hjerte".

Overraskende hjælp

Mens Stephen har været indlagt, har en bekymret Rufus Gifford naturligvis tilbragt meget tid ved hans side på intensivafdelingen, og andre gøremål i hverdagen kan synes store og uoverskuelige.

Derfor var det også en varm og glædelig overraskelse, der mødte Rufus Giffords blik, da han en morgen så ud på indkørslen foran parrets hus i den amerikanske by Concord i Massachusetts.

Her forventede Rufus Gifford at blive mødt af en snedækket indkørsel, som skulle ryddes inden han ville kunne få bilen ud og kunne køre til hospitalet for at besøge Stephen.

- Jeg vågnede her til morgen og regnede med, at jeg skulle skovle sne i indkørslen og i haven efter ét af de største snefald denne sæson, før jeg ville kunne køre mod hospitalet, skriver Rufus Gifford i et opslag på Instagram.

I stedet så han ud på et fortov og en indkørsel, som allerede var helt ryddet for sne:

- Jeg trak persiennerne fra og opdagede, at det allerede var blevet klaret i løbet af natten af nogle venlige fremmede, som tydeligvis vidste, hvor hård denne uge har været. Mennesker er gode. Jeg er så taknemmelig, slutter han sit opslag, hvor han også har delt et billede af parrets hus med den tydeligvis snefri indkørsel. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden