Fredag, 16. december 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Så du hende i Malous jul? Her er den unge stjernes kendte mor

Karla My Nordquist i "Malous Jul". 
Karla My Nordquist i "Malous Jul". 
Foto: Martin Top Jacobsen/TV 2
Karla My Nordquist spiller hovedrollen i julefilmen "Malous Jul", og talentet for at stå foran et kamera, har hun ikke fra fremmede.

Sendefladen vrimler med julegodter i disse uger, og fredag aften kan man komme i julestemning med filmen ”Malous Jul”.

Familiefilmen fra 2020 handler om Malou, der kommer i familiepleje hos det juleglade par Bibi og Leif på den lille ø Lunø. Malou hader både julen, øen og plejeforældrene – og situationen bliver ikke bedre, da hun opdager den hidsige lille gårdnisse Nils, der bliver spillet af Lars Ranthe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stolt mor

I hovedrollen kan man se den unge Karla My Nordquist, og talentet for at være foran et kamera har hun ikke fra fremmede.

Karla, som i dag er 17 år, er nemlig datter af Signe Lindkvist, der har en lang karriere som tv-vært bag sig.

I mange år har hun lavet tv både foran og bag kameraet – til både børn og voksne – og i de seneste år har hun desuden haft succes med podcasten ”Sitter”, som hun laver sammen med Iben Hjejle.

- Jeg er så stolt, at jeg er lige ved at revne. Det er en vidunderlig magisk julefilm, som har noget på hjerte og handler om både julemagi og et barn, som er utilpasset og har det svært. Det syntes jeg er en så vigtig fortælling, og derudover synes jeg selvfølgelig, at Karla My er vildt god. Men jeg er jo heller ikke helt upartisk, sagde Signe Lindkvist med et grin til Se og Hør i forbindelse med filmpremieren for to år siden.

Karla My Nordquist og Signe Lindkvist. 
Karla My Nordquist og Signe Lindkvist. 
Foto: Martin Dam Kristensen

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden