Så skete det endelig: Maria og Nikolaj fra Årgang 20 er blevet gift

Maria og Nikolaj fra "Årgang 20"

Maria og Nikolaj fra "Årgang 20"

Foto: Rene Schütze
Efter et par udskydelser kan Maria og Nikolaj fra "Årgang 20" nu endelig kalde sig for ægtefolk.

Lørdag den 2. oktober er endelig dagen, hvor Maria og Nikolaj fra ”Årgang 20” kan kalde sig for ægtefolk.

Oprindeligt havde parret fra TV 2-programmet planlagt, at de skulle giftes i 2020, men da de i 2019 fandt ud af, at de ventede sig lille Solvej, udskød de planerne.

Endelig gift 

Nu er Solvej godt halvandet år gammel, og hendes forældre skulle egentligt egentlig allerede nu havde givet hinanden deres ja.

For Maria og Nikolaj skulle have været gift den 18. september, men da de tidligere på året fandt ud af, at datoen faldt sammen med Classic Race Aarhus, ændrede de datoen for blandt andet at undgå motorstøj under deres bryllupsfest.

Men nu er det endelig lykkedes. Maria og Nikolaj er blevet gift, og vielsen fandt sted tæt på deres hjem i Mørke Kirke på Djursland.

Maria og Nikolaj blev lørdag den 2. oktober viet i Mørke Kirke.
Foto: René Schütze

Maria og Nikolaj blev lørdag den 2. oktober viet i Mørke Kirke.

Romantiske rammer 

Bryllupsfesten skal dog foregå inde i Aarhus, nærmere bestemt på restaurant Thors Mølle ved Marselisborg skov. Det var her, de to i sin tid mødte hinanden. Nikolaj var kokkeelev på stedet, mens Maria var tjener, og så opstod der altså sød musik.

Med til parrets store kærlighedsfest er blandt andre de øvrige tre par fra ”Årgang 20”, Maria og Daniel, Lisbeth og Christian samt Lena og Mads.

 

Maria og Nikolaj var også med, da Maria og Daniel blev gift i sommer. Se billederne fra deres bryllup i galleriet herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden