Torsdag, 22. april 2021 - af Trine Larsen

Sådan fejrer Christian Kjær sin fødselsdag

Susan Astani-Kjær og Christian Kjær.
Susan Astani-Kjær og Christian Kjær.
Foto: Birger Storm
Advokat og rigmand, Christian Kjær fylder i dag 78 år, og fødselsdagen bliver fejret med hustruen Susan Astani-Kjær, parrets fælles søn, Alexander og Susans to børn, Stella og Leon, fra tidligere ægteskab. De hygger sig alle i Caribien på St. Thomas

I dag fylder advokat Christian Kjær,78 år, og dét sker under varme, solfyldte himmelstrøj.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere kammerherre og hofjægermester, der sidste år flyttede fra Danmark, da han føler sig svigtet og uretfærdigt behandlet af bl.a domstolene, er nemlig med familien i Caribien, hvor de har været et par uger.

- Christian fik mulighed for, via én af mine læge-kolleger, at få en corona-vaccine her i Caribien og dét tog vi selvfølgelig imod. Hverken fra Schweiz eller Danmark har han fået det tilbud, så jeg er lettet og glad over, at han nu er vaccineret, og at alt er gået godt, siger Susan Astani-Kjær, der ligesom sin mand har et helt specielt forhold til Caribien, fordi parret netop blev gift der, 9.april, ligesom deres fælles søn, Alexander er født på St. Thomas. I mange år ejede Christian Kjær øen, Great St. James ved St. Thomas' østkyst. Den ø blev solgt i 2016 og siden overtaget af den nu afdøde mangemillionær Jeffrey Epstein.

Christian Kjær og Susan Astani med deres fælles søn Alexander ved siden af sin mor og Susans to ældre børn Stella og Leon.
Foto: Privat

Ny medicin gav bivirkninger

- Christian har jo fået konstateret Parkinsons og fik i december ny medicin, som han ikke kunne tåle. Den gav ham svære bivirkninger og han blev forvirret, deprimeret og negativ, som han ellers aldrig er, og mistænksom overfor andre. Alt sammen egenskaber, der ligger så langt fra Christian, når han har det godt. Derfor opdagede vi hurtigt, at den var gal. Samtidig er Christians balance dårlig, og kombineret med en meter sne og svære corona-restriktioner i Schweiz, var det hele et mareridt, fortæller Susan Astani-Kjær om hvorfor, familien Kjær er i Caribien.

Christian Kjær er nu trappet ud af medicinen og er efter tre svære og udfordrende måneder, blevet sig selv igen.

- Ja, Christian er igen glad og positiv, og nyder dagene og har virkelig haft godt af sol og varme. Nu svømmer han flere gange om dagen og vi nyder at være her. Mine børn er her også, fordi de nu i 14 måneder alligevel ikke har kunnet være fysisk i skole, fortæller Susan Astani-Kjær i telefonen.

Gave fra Susan

Hvad kan man ønske sig, når man allerede nyder livet på St. Thomas og skal fejre fødselsdag dér?

- Jeg ønsker mig ingenting, men jeg har fået et flot Backgammon-spil af Susan, for vi spiller meget…og så vil hun måske lade mig vinde for én gang skyld... i dagens anledning, ler Christian Kjær, da han kommer til telefonen for at modtage lykkeønskningerne i anledning af fødselsdagen.

Christian Kjær og Susan Astani hygger sig med en omgang backgammon.
Foto: Privat

 

- Og så håber jeg på en dejlig og hyggelig middag med familien og et par gode venner, siger fødselaren.

Billed-Bladet ønsker tillykke. 

Susan Astani og Christian Kjær
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden