Sådan løste Mascha Vang den royale kjolekrise

Mascha Vang til festforestilling i Koncerthuset.

Mascha Vang til festforestilling i Koncerthuset.

Foto: Lars H. Laursen
Mascha Vang var med til festforestillingen for prins Henrik i Koncerthuset – og undervejs fik hun at vide, at datteren var på skadestuen.

Sidste søndag var der en storslået festforestilling i DR’s Koncerthuset i anledning af prins Henriks fødselsdag den 11. juni, og her skulle Mascha Vang med som gæst, og kæresten Andreas Bo gav et brag af et show for publikum, der også talte store dele af kongefamilien.

Mascha Vang havde kjolekrise forud for festforestillingen, for den gulvlange, elegante kjole hun havde fået syet, opfyldte ikke dresscoden, der beordrede en kortere kreation. Så var gode råd dyre.

På sin blog fortæller Mascha Vang, hvordan hun løste den royale kjolekrise:

- Måske har I fulgt med i min kjolekrise? Skal dælme lige love for den trak tænder ud, puha! Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af det, og blev helt panisk da DR var meget strikse med dresscoden. Ville jo for fanden nødig stå og være dullet upassende op (i lige denne situation). Tænkte at jeg for engang skyld burde vise mig fra min pæne side.

Fik hjælp af veninden

- En halv time inden vi skulle være der, kom Anne Bech, som jeg havde inviteret med, ind af døren. Hun sagde “nej, nej, nej… Det gør du altså ikke”, og så blev jeg simpelthen kastet ned i en af hendes enormt tækkelige kjoler. Må indrømme jeg ikke følte mig helt tilpas. Kjolen var skøn, sød og fin… Men jeg er nok bare lidt mere en show-pige, hvis man kan sige det sådan. Men nydelig var jeg. Andreas’ børn Emma og Anton kom også hjem til mig, så vi kunne følges sammen. De er simpelthen så søde, og det er deres mor også. Jeg er så heldig at være kommet ind i så dejlig en familie.

Skoene er mine nye Louboutins, som jeg ikke nåede at få blokket. Man må lide for skønheden! Havde min lille nude Prada taske med, og øreringene fandt jeg bagerst i en skuffe, fortæller Mascha Vang, der således troede, at hun nu kunne slappe af ovenpå den løste kjolekrise.

Datteren på skadestuen

Men så fik hun en sms lige før showet gik i gang, der involverede datteren Hollie Nolia, som hun har med racerkøreren Nicolas Kiesa.

- Og så startede showet… Nøjagtig 1 min. inden det gik i gang, fik jeg en besked fra Nicolas om, at han var på skadestuen med Hollie Nolia. Så panikker ens moderhjerte lige!! Jeg kunne ikke komme ud eller ringe. Hun var faldet og havde slået armen/hånden. For at gøre en lang historie kort, så fik jeg under hele showet opdateringer fra skadestuen/røngten, og i samme sekund som showet sluttede, skrev han, at den ikke var brækket, og at de kørte hjem igen. Super timing, skriver Mascha Vang efterfulgt af en glad smiley.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden