Torsdag, 22. december 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Sådan mødte Lise Baastrup sin kendte mand

Lise Baastrup
Lise Baastrup
Foto: Hanne Juul
Lise Baastrup havde kendt Jacob Dahl i længere tid, da lynet pludselig slog ned, og hun faldt for ham.

Der er ikke meget smil over oldfruen fra ”Julehjertets Hemmelighed”, der har helliget sig arbejdet på Lindestrupgaard, og som er både ugift og barnløs.

Det er Lise Baastrup, der spiller rollen som den strikse Miriam, og privat har hun for længst fundet den store kærlighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faldt for kollegaen

Den 38-årige skuespiller er nemlig både gift og snart mor til to.

Hun mødte manden Jacob Dahl tilbage i 2016, da hun medvirkede i Cirkusrevyen for første gang. Jacob Dahl, som i øvrigt er søn af Lisbet Dahl, var forestillingsleder samme sted, og da Lise Baastrup vendte tilbage ril revyen for at medvirke igen i 2017, skete der pludselig noget mellem dem.

- Jeg kendte ham jo i forvejen, for vi var bare rigtig gode venner. Og så… andet år, jeg var med derude, var der en dag… Dér slog lynet simpelthen bare ned. Jeg kan ikke forklare det. Det vildeste er, at det skete for ham i samme sekund, har Lise Baastrup tidligere fortalt til Ugebladet SØNDAG.

Venter barn igen

- Det var slet ikke ”noget”. Så gik der fem minutter, hvor jeg kiggede alle mulige andre steder hen, og så havde vi et øjeblik, hvor vi kiggede på hinanden igen, hvor jeg tænkte, ”han ser anderledes ud”. Han forandrede sig simpelthen for mig, sagde Lise Baastrup videre til Ugebladet SØNDAG.

Hun og Jacob Dahl har været sammen lige siden, og i april 2022 blev de gift.

Parret blev forældre til Laura i begyndelsen af 2019, og i det nye år venter de sig endnu en datter. Derudover har Jacob Dahl to voksne sønner fra et tidligere forhold.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden