8. jan. 2019
Af Christinna Braun

SE BILLEDERNE: Silas Holst fejrer sønnens fødselsdag med stor fest

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Lars H. Laursen
Silas Holst familien holdt stor familiefødselsdag, da sønnen Bob Jones fyldte to år.

Musicalstjernen Silas Holst kunne mandag fejre sin søn, Bob Jones’ to års fødselsdag.

Bob Jones og datteren Maggie My har Silas med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf, og de var selvfølgelig ligeledes med til festlighederne.

- Det har været et par fantastiske dage med huset fyldt af familie. Der var 14 overnattende gæster og kage, gaver og masser af grin. Så det har været helt perfekt, sagde Silas Holst til BILLED-BLADET.

Bob fik stor bondegårdslagkage

Stuen var blandt andet pyntet med blå balloner, ”Gurli Gris”-servietter og sølvballoner, som formede navnet ”Bob”.

Silas Holsts søn, Bob Jones, er vild med bondegårdsdyr og tegneseriefiguren ”Gurli Gris”, og derfor var der bondegårdstema til fødselsdagen.

- Bob fik en bondegårdslagkage, der skabte glæde. Ordet ”wauw” er blevet sagt en hel del gange fra ham i dag! Den helt perfekte fødselsdagsfejring af verdens lækreste dreng, fortalte Silas Holst, som har givet BILLED-BLADET lov til at vise de fine billeder fra Instagram.

Bob Jones' fødselsdagslagkage
Bob Jones' fødselsdagslagkage
Privat

Silas Holst skrev sød besked til Bob

På instagram lagde Silas Holst et fint billede op af Bob Jones med en kærlig tekst til det nu toårige vidunder, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

- For to år siden kom verdens dejligste dreng til verden efter et kort pitstop på Riget. Mange dage tror jeg, han er født med kronisk sukkerchok og kører med 100 i timen, men han er samtidig det kærligste væsen mod alle og gør hver dag vidunderlig… ELSKER dig Bob Jones. 2 år – det er slet ikke til at forstå!! skriver Silas Holst på Instagram.

Læs mere om: